Cardi B yläosattomissa – pelkät henkselit poven päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Cardi B on tatuointien suuri ystävä mikä näkyykin naisen vartalosta. Yksi näyttävimmistä kuvista sijaitsee hänen toisessa pakarassaan. Iso kuva riikinkukosta on jo noin 10 vuotta vanha, mutta tähti päivitti kuvaa uudella värityksellä viime vuonna. Äskettäin popkaunotar esitteli somessa paljasta selkäänsä ja värikkäitä tatuointeja.

Nyt Cardi nähdään poseeraamassa todella näyttävässä bisneshenkisessä kuvassa, jossa hänen ylävartalonsa on kuitenkin tavoista poiketen paljaana. Paidan ja rintaliivien sijaan hänen intiimit paikkansa ovat vain henkseleiden peittämänä.

28-vuotiaan räppärin selkä on suurelta osin värikkäiden tatuointien peitossa. Kukat jatkuvat naisen toiseen pakaraan kun taas riikinkukko peittää toisen pakaran. Cardi B on aiemmin kommentoinut, että vatsan ja lonkan alueen tatuoiminen on sattunut kaikista eniten. Tähti näyttää olevan edelleen hyvin ylpeä ottamistaan kuvista esitellessään niitä videolla, jossa tähden yllä nähdään vain pienet narutangat.