Johanna Tukiainen julkaisi hengellistä musiikkia – turvautuu Jumalaan vaikeina aikoina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkaisimme viime vuonna iloisia uutisia suomalaisen glamour-malli Johanna Tukiaisen elämästä, kun Tukholmassa asuva nainen oli mennyt kihloihin uuden miehensä kanssa. He saivat yhteisen tyttövauvan lokakuussa. Nyt suhde on kariutunut.

Seiska on kertonut, että Johanna Tukiaisen kihlattu on syyllistynyt naisen pahoinpitelyyn, laittomaan uhkaukseen, huumausainerikoksiin ja teräaseen laittomaan hallussapitoon. Mies on tuomittu kahdeksan kuukauden pituiseen ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Johanna on purkanut pahaa oloa uskonnon avulla. Hän on laulanut sen kunniaksi Turn to Jesus -kappaleen.

– Haluan kiittää erityisesti Herraa, että Hän kantaa minua jatkuvasti vaikeina aikoina ja Jeesus on pelastanut minut. Tästä syystä palvon Jeesusta ja kunnioitan Häntä tällä laululla. Ihmiset epäonnistuvat, Jumala ei. Älä luota miehiin, luota Jumalaan, Johanna kirjoittaa Youtubeen julkaistun kappaleen esittelyssä.