Kruunaaminen muuttui skandaaliksi – Mrs. Worldin voitto riistettiin yllättäen kesken seremonian

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mrs. World -kilpailussa etsitään maailman kauneinta rouvaa, eli naimisissa olevaa naista. Nyt Sri Lankan osakilpailussa on ollut skandaali, kun voittajaksi julistetun Pushpika De Silvan kruunu revittiin yllättäen hänen päästään. Kilpasiskot kertoivat naisen eronneen.

– Minun pitää ilmoittaa, että kilpailussa on tietyt säännöt. Sääntöjen mukaan kilpailijan pitää olla naimisissa, ei eronnut. Niinpä kruunu menee ensimmäiselle perintöprinsessalle, julisti viime vuoden Mrs. World kilpailun voittaja Caroline Jurie.

Sen jälkeen kruunu revittiin De Silvan hiuksista ja takahuoneesta astui lavalle jopa vimmastunut työntekijä nyrkkiään heristelemään. Kipailuorganisaation edustajien mukaan Jurie teki sääntörikkomuksen häpeällisellä käytöksellään. De Silva on aioastaan asumuserossa aviomiehensä kanssa.