Nainen katosi Tampereen Kaukajärvellä – poistunut kotoa ilman lompakkoa tai avaimia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisi on julkaissut 53-vuotiaan Katja Salosen katoamisilmoituksen. Hän on ollut kotonaan Tampereen Osuuskunnankadulla Kaukajärvellä viimeksi keskiviikkona 7. huhtikuuta ennen kello 12:00. Sen jälkeen naisesta ei ole tehty havaintoja.

Katja Salosen tuntomerkit:

– pituus 165 cm– paino 80-90 kg– polkkamalliset punaruskeat hiukset– musta reiden puoliväliin ulottuva kevyt toppatakki– mustat vetoketjulliset nilkkurit

Sukulaisen tekemän sosiaalisen median katoamisilmoituksen mukaan Katja Salosen puhelin, lompakko ja kotiavaimet on löytynyt kotoa. Hänellä on vakava sairaus. Havainnot Katja Salosesta pyydetään lähettämään vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittamalla Hätänumeroon 112.