Catherine Zeta-Jones ei herkuttele lihomisen pelossa – unelmoi syövänsä kakkuja vanhana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Catherine Zeta-Jones on ollut viime vuosina kiireinen työskennellessään televisiossa näytettävän Feud-nimisen minisarjan parissa, mutta muuten nainen on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta. Takavuosien seksisymboli Catherine Zeta-Jones muistetaan etenkin Ocean’s Twelve ja Zorron naamio -elokuvista.

Catherine Zeta-Jones on onnistunut kymmenien vuosien saatossa säilyttämään hoikan olemuksensa. Nyt tähti on paljastanut, että hoikkuus ei ole hänellä geeneissä vaan vaatii naiselta paljon itsekuria. 51-vuotias tähti on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän ei edelleenkään salli itselleen lainkaan herkkuja.

Catherine Zeta-Jones ei syö makeisia tai kakkuja vaan pelkästään oikeaa ruokaa. Nainen ei herkuttele, koska pelkää lihovansa sen seurauksena heti. Tähti kuitenkin unelmoi siitä, että vanhana ja ryppyisenä hän saa syödä niin paljon makeisia, leivoksia ja kakkuja kuin hän vain haluaa.