Iggy Azalea saa herutusviestejä kiimaisilta kuuluisuuksilta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen pop- ja hiphop-tähti Iggy Azalea erosi taannoin poikaystävästään, räppäri Playboi Cartista. Nyt hän on paljastanut saavansa Instagramissa läjäpäin herutusviestejä ja jopa kosintapyyntöjä muilta kuuluisuuksilta.

Iggy Azalea esitteli Instagram-viestilaattikkonsa sisältöä tuoreessa TikTok-videossa. Kiimaisimpien viestien lähettäjät muun muassa kertoivat haluavansa suudella Iggyn peräaukon sisustaa. Toiset puolestaan ilmoittivat haluavansa tähden kanssa naimisiin sekä ryhtyä hänen lapsensa isäpuoleksi, ja yksi jopa tarjosi 15 000 dollaria pelkästä puhelinkeskustelusta.

Kärkiräppäriksi itseään kuvaillut herutustviestin lähettäjä kertoi ensin haluavansa ystävystyä Iggy Azalean kanssa ja edetä siitä mahdollisesti parisuhteeseen, mutta haukkui tähden musiikin ”p*skaksi” jäätyään ilman vastausta. Iggy sensuroi viesteistä niiden lähettäjien nimet. Vahvistettu tili -merkinnät ja suureet seuraajamäärät kuitenkin paljastivat kyseessä olleen satunnaisten Instagram-käyttäjien sijaan tunnettuja tähtiä ja somekuuluisuuksia.

 

@thenewclassic

ha ha ha as if!?!?! 🙃 stay outta my DMs uglies.

♬ Sip It – Iggy Azalea & Tyga