10-vuotias varasti vanhempiensa auton – lähti kauppaan ostamaan muroja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kymmenvuotias poika on jäänyt kiinni vanhempiensa auton varastamisesta. Yhdysvaltalainen lapsi oli päättänyt lähteä omin avuin ajelulle ostaakseen aamiaismuroja kaupasta, päätyen lopulta ajamaan pakoon häntä seuranneita poliiseja.

Minnesotan Stillwaterissa asuva lapsi oli vanhempiensa päiväunien aikana käynnistänyt heidän Chysler-tila-auton ja lähtenyt ajelulle omin päin. Poliisit olivat pian huomanneet ajoneuvon kuljettajan olevan vasta lapsi, ja lähtivät seuraamaan häntä. Poliisin vilkkuvalot nähtyään poika oli kiihdyttänyt autolla noin 80 kilometrin tuntivauhtiin ja kaatanut stop-merkin.

Lapsi ajoi läheisen risteyksen läpi peruuttamalla, ja hänet löydettiin myöhemmin pysähtyneestä ajoneuvosta paikallisen kodin pihalta. Poika oli KSTP-TV -uutissivuston mukaan väittänyt poliisille humalaisen isänsä lähettäneen hänet ostamaan Cheerios-muroja kaupasta. Lapsen kotona vierailleet poliisit kuitenkin totesivat kummankin vanhemman olleen selvin päin, ja auton varastanut poika tunnusti valehdelleensa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.