Hailey Bieber luonnonkauniina – tältä näyttää ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Hailey Bieber on koronavuoden aikana alkanut kiinnittämään entistä enemmän huomiota meikkaamisen sijaan terveyteen ja ihonhoitoon. Nyt tähti esitteli tuoreella Instagram-videollaan hänen kasvojaan puhtaina ilman meikkiä.

Luonnonkaunis Hailey Bieber poseeraa videollaan auringonvalossa ja levittää kasvoilleen kosteusvoidetta. Tähden omien sanojen mukaan hän laittaa voidetta niin paljon, että hänen kasvonsa näyttävät lopulta kuin kuorrutetulta donitsilta.

BareMinerals-kosmetiikkasarjan lähettilääksi taannoin päässyt kaunotar on kertonut, että hän on alkanut jo nyt huolestumaan ryppyjen syntymisestä, minkä vuoksi hän on ryhtynyt käyttämään erilaisia nuorentavia voiteita. Bieber haluaisi myös säilyttää nuorekkaan ihonsa ikuisesti, minkä vuoksi hän ei esimerkiksi astu aurinkoon ilman, että hänen kasvoillaan on riittävällä suojakertoimella varustettua voidetta.