Selviytyjät Suomi kuvataan seuraavaksi Karibialla – julkkiskilpailijat paljastettiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tällä hetkellä Nelonen esittää tuoreinta Selviytyjät Suomi -kilpailun tuotantokautta, joka on kuvattu Lapissa. Selviytyjät Suomi Pohjola on testannut trooppisten olosuhteiden sijaan julkkisten kestävyyttä Suomen luonnossa, jossa kilpailijoita on koetellut tuuli, sade, kylmyys sekä hyttyset.

Nyt Nelonen tiedottaa, että ohjelma tulee jälleen jatkumaan viidennellä tuotantokaudella, joka tullaan kuvaamaan tällä kertaa Karibialla. Pohjolan sijaan kilpailijoita odottaa kohteessa palmupuut, kimmeltävä meri ja trooppisen saaren rajut sääilmiöt sekä vaaralliset eläimet.

Kilpailuun lähtee mukaan 16 rohkeaa julkkista, jotka matkustivat kisapaikalle 12. huhtikuuta. Mukana uudella tuotantokaudella nähdään Susanna Penttilä, Bea Toivonen, Ville ”Viki” Eerikkilä, Ella Toivainen, Paul Elias Uotila, Lauri Salovaara, Eveliina Tistelgren, Aarni Mikkola, Sanna Pikkarainen Jon-Jon Geitel, Eija Kantola, Daniel Lehtonen, Tuuli Oikarinen, Heikki Sorsa, Shirly Karvinen sekä Helmeri Pirinen.