Sirkus Bravuuri voitti Talent Suomi -kilpailun – finaaliesitys oli mennä pieleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonayleisön television ääreen kerännyt Talent Suomi -ohjelma huipentui tänäkin vuonna näyttävään finaaliin. Kilpailun voittajaksi selviytyi lopulta Kouvolan Kuusankoskelta ponnistava ryhmä sirkustaiteilijoita. Sirkus Bravuuri sai palkinnoksi 30.000 euroa.

– Sirkus Bravuurin taidokkaan vauhdikkaassa finaaliesityksessä nähtiin Suomessa vielä tuntemattomampaa rullaluistinakrobatiaa sekä kaunista taiteilua rengastrapetsilla. Esityksellään ryhmä näytti katsojille jälleen uuden puolen laaja-alaisista taidoistaan, tiedotteessa hehkutetaan.

Finaaliesityksessä kävi tekninen moka konfettisateen kanssa, mutta esitys onnistui siitä huolimatta. Talent Suomen ohjelmanumeroita arvioivat tuomarit HP Parviainen, Ernest Lawson, Jorma Uotinen ja Krista Siegfrids. Ohjelman juontajana toimi Mikko Leppilampi. Jaksot ovat tavoittaneet keskimäärin 1,1 miljoonaa suomalaista.