Antti Holma katosi somesta – hänellä oli tuhansia seuraajia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Antti Holma tunnetaan niin näyttelijänä, kirjailijana kuin juontajanakin. Valkokankaalla räppäri Cheekiä Veljeni vartija -elokuvassa näytellyt Holma on kerännyt kiitosta muun muassa Auta Antti -podcastillaan ja usein humoristisilla Youtube-videoillaan.

Nyt Antti Holman fanit ovat joutuneet yllättymään. Tähti vaikuttaa nimittäin kadonneen vähin äänin lähes täysin sosiaalisesta mediasta. Tuhansien fanien seuraamat Holman Twitter- ja Instagram-tilit on suljettu, joskin hänen Youtube-tilinsä on edelleen olemassa.

Antti Holma asuu nykyään Los Angelesissa Ranskanperunaksi kutsumansa aviomiehensä, ranskalaisen harpisti Emmanuel Ceyssonin kanssa. Putous-sarjastakin tuttu Holma on nähty viimeksi televisiossa Melkein totta ja Mestaritekijä -sarjoissa. Hänen tuorein kirjansa on viime vuonna ilmestynyt Kaikki elämästä(ni).