Naiset leikkasivat itselleen trendikkään hiusmallin – yhdeltä pääsi itku

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen vuoksi moni parturikampaaja joutui keväällä sulkemaan putiikkinsa ovet viikkojen ajaksi. Useat salongit ovat nyt olleet avoinna jo pidemmän aikaa, mutta moni tuntuu silti kokeilevan hiustensa leikkaamista ja värjäämistä kotonaan halutessaan kokeilla jotakin uutta.

Nyt suositun As/Is -kanavan tekemällä YouTube-videolla nähdään miten useampi nainen testaa kotonaan omien hiustensa leikkaamista itse. Naiset haluavat leikata itselleen trendikkäät etuhiukset, joiden mitta osuu suurin piirtein silmien kohdalle.

Niin kutsutut curtain bangs -etuhiukset ovat tällä hetkellä suositut. Etuhiukset stailataan tekemällä keskijakaus ja asettelemalla etuhiukset osoittamaan jakauksesta ulospäin kummallekin sivulle. Naisten mielestä hiusten leikkaaminen osoittautui yllättävän vaikeaksi tehtäväksi, ja yhdeltä rohkelikolta pääsi hiusten leikkaamisen jälkeen itku, koska lopputulos oli niin huono.