Autoilija kaahasi turvapuomien läpi – auto hyppäsi nostosillasta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Elokuvien takaa-ajokohtausten vakiokuvastoon kuuluvat kohtaukset, joissa auto hyppää juuri aukeamassa olevan nostosillan päältä. Nyt toimintaelokuvista tuttua vaarallista tilannetta on todistettu tosielämässä Yhdysvaltojen Floridassa.

Daytona Beachilla tapahtuneessa välikohtauksessa katumaasturin kuljettaja oli mitä ilmeisimmin ollut kärsimättömällä tuulella. Hän kaahasi Halifax-joen ylittävän nostosillan puomin läpi, hajottaen sen kappaleiksi. Tämän jälkeen hän hyppäsi juuri nousemassa olleen sillan toiselle puolelle.

Auton tuulilasi vaikutti vahingoittuneen tilanteen aikana, mutta tiedossa ei ole kärsikö kuljettaja vammoista. Sillan rikki menneet puomit on sittemmin korvattu uusilla. WESH 2 -uutissivuston mukaan poliisi on sittemmin tunnistanut kuljettajan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.