Sofia Belórf ajautui riitelemään Espanjassa – palasi Suomeen ilman Stefan-rakastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf oli vuosi sitten median valokeilassa erottuaan huumerikolliseksi paljastuneesta avomiehestään Niko Ranta-ahosta. Sen jälkeen nainen alkoi tapailemaan liikemies Stefan Thermania, joka oli itse juuri eronnut tyttärensä äidistä Martina Aitolehdestä. Pariskunnan suhde on ollut myrskyinen ja he ovat eronneet ja palanneet jälleen yhteen useamman kerran.

Nyt Sofia Belórf ja Stefan Therman ovat olleet yhteisellä lomamatkalla Espanjassa, jonne pariskunta suuntasi pääsiäisen jälkeen. Seiska-lehden saamien tietojen mukaan rakastavaiset olivat matkan aikana ajautuneet kovaan riitaan, joka oli johtanut siihen, että Belórf olikin palannut Espanjasta paluulennolla yksin Suomeen takaisin.

Sofia Belórf on ollut viime aikoina paljon julkisuudessa myös Katiska-vyyhdiksi kutsutun oikeudenkäynnin vuoksi. Käräjäoikeus päätti viikko sitten Sofia Belórfin tuomiosta, ja nainen sai ehdollisen vankeustuomion huumausainerikoksesta ja rahanpesusta. Tuomion pituus on 80 päivää.