Hiekkamyrsky riehui Australiassa – tällaista tuskaa aiheutti autoilijoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa kovat lumimyrskyt ja ukkosen mukana satavat sadekuurot voivat toisinaan olla syitä, joiden vuoksi autolla liikenteessä olevien kuskien tulee matkan aikana pidättää ja odottaa näkyvyyden parantumista. Nyt videolla nähdään tilanne, jossa australialainen autoilija joutui ajamaan tiensivuun hiekan vuoksi.

YouTube-videolla nähdään miten Etelä-Australiassa tuulen mukana lentänyt hiekka haittasi liikennettä. Mies on kuvannut hiekkamyrskyä videolle samalla kun hän on ajanut Burunga Gapin alueella. Hiekka vaikeuttaa tien näkemistä todella paljon, minkä lisäksi myös tien sivut jäävät täysin hiekan pimentämiksi.

Lopulta kuskin näkyvyys menee ilmassa olevan hiekkapölyn vuoksi niin huonoksi, että miehen tulee pidättää tien sivuun. Tälläisellä säällä kolareita tapahtuu varmasti helpommin kuskien törmätessä toisiinsa tai esimerkiksi kenguruihin, jotka ylittävät maanteitä monissa paikoin Australiaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.