IS: BB-Sini haki nyt avioeroa yksin – keskittyy omaan hyvinvointiin

Big Brother · Terhi Piiroinen

Suomen Big Brother -talosta viime vuoden syyskuussa omasta halustaan poistunut Sini Liljeqvist nousi lehtien otsikoihin, koska hänen aviomiehensä haki naisesta avioeroa samalla viikolla ohjelman alkamisen jälkeen. Hänen matkansa Big Brother -talossa päättyi, kuten myös taloa edeltänyt työsuhde asianajajana.

Ilta-Sanomat kertoo, että Sini Liljeqvist jätti 6. huhtikuuta avioeron toisen vaiheen hakemuksen Satakunnan käräjäoikeuteen. Hän hakee lopullista avioeroa yksin harkintavaiheen jälkeen. Sosiaalisen median sisällön perusteella hän on keskittynyt suorittamisen sijaan omaan hyvinvointiinsa. Hän on saanut kohtuuttoman paljon vihapuhetta osakseen BB-talon jälkimainingeissa.

– Vuosi 2021 tulee olemaan minulle vuosi, jolloin asetan ensimmäistä kertaa oman henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin sijalle yksi. Rakkaaseen asianajotyöhöni palaamisen aika on sitten, kun olen toipunut ja voin hyvin. En tiedä koska se hetki on, mutta toivon kuitenkin sen koittavan vuonna 2021, nainen summasi vuodenvaihteessa.