Ensi kesän hittilaji! Pesäpallo, jalkapallo ja vesiliuku yhdistettiin hulvattomaksi peliksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleensä kesäisin maailmalla leviää aina jokin hittilaji, joka rantautuu lopulta myös Suomeen. Tulevana toivottavasti helteisenä kesänä se voisi olla Slip & Slide Kickball, joka on levinnyt maailmalla jo muutaman vuoden ajan. Joukkuepelissä yhdistyvät ominaisuudet pesäpallosta, jalkapallosta ja vesiliu’uista, eikä tässä pelissä ole taatusti kenellään tylsää.

Pelin varsinaiset säännöt vaikuttavat muistuttavan vielä toistaiseksi Lassipalloa, eli ne voivat muotoutua pelin edetessä. Joka tapauksessa pelissä on tarkoitus potkaista palloa ja sen jälkeen edetä seuraavalle pesälle – puhallettavaan uima-altaaseen – ennen kuin pallo ehditään toimittaa sinne. Peli sopii kaikenikäisille ja tärkeintä lienee hankkia pelikentälle riittävästi vettä.