Paloma Faith tilittää vauva-arkeaan – ei peittele haasteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikko Paloma Faith sai taannoin toisen lapsensa hänen aviomiehensä Leyman Lahcinen kanssa. Tyttären syntymän jälkeen naisen elämä ei ole ollut yhtä ruusuilla tanssimista, vaan äitiys pääsi heti näyttämään kipeämmän nurjan puolensa tuoreelle äidille imetysvaikeuksien merkeissä.

Paloma Faith on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan rehellistä päiväkirjaa hänen synnytyksensä jälkeisestä elämästä ja tuntemuksista toisen lapsen kanssa. Tällä hetkellä 39-vuotias Faith kokee, että häntä revitään kahteen eri suuntaan. Hän ikävöi esikoistaan, mutta samaan aikaan pieni vastasyntynyt tarvitsee häntä enemmän kuin ketään muuta.

Imetys on alun hankaluuksien jälkeen lähtenyt sujumaan paremmin. Nyt nainen on kuitenkin alkanut suremaan omaa peilikuvaansa. Paloma Faith kertoo olleensa itkuinen ajatellessaan, että hänen vartalonsa ei enää koskaan tule palaamaan entiselleen. Ison tunnemyrskyn keskellä tähti ei ole tuntenut olevansa oma itsensä. Hän on kuitenkin saanut paljon kannustavia kommentteja ja vertaistukea faneiltaan, mistä on varmasti ollut hänelle apua.