Temptation Islandin Vilma upeassa kuvaparissa – näin juhlatyyli eroaa arjesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttu 27-vuotias Vilma Karjalainen on viime aikoina ollut uutisotsikoissa erottuaa Juusosta, jonka kanssa nainen oli menossa jo naimisiin. Pariskunnalla on yhteinen viime toukokuussa syntynyt tyttövauva Nella, josta Vilma ja Juuso näyttävät yhdessä vuorotellen pitävän huolta.

Vilma vietti juuri aikaansa Himoksella syntymäpäiviensä merkeissä täyttäessään 27 vuotta. Nyt nainen on esitellyt Instagram-kanavallaan upean kuvaparin avulla miten hänen juhlatyylinsä eroaa siitä miltä perheenäiti näyttää viettäessään Nella-tyttärensä kanssa aikaa kotona.

Ensimmäisessä kuvassa tähti on pukeutuneena pinkkiin pitsillä koristeltuun avonaiseen paitaan. Nainen hymyilee kameralle meikattuna. Toisessa kuvassa naisella nähdään arkisempi tyyli, vähemmän meikkiä ja hiukset nutturalla. ”Kauneus viehättää silmiä, mutta persoona vangitsee sydämen”, Vilma kirjoittaa.