Narkkari ryöstöretkellä Oulussa – uhkaili työntekijöitä huumeruiskulla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noin nelikymppinen mies ryösti huumeruiskulla uhaten kolme yritystä Oulun keskustassa iltapäivällä 13. huhtikuuta. Hän ryösti kaksi kampaamoa ja yhden kauppaliikkeen. Poliisi epäilee miestä kaikista kolmesta ryöstöstä.

– Kaksi ensimmäistä ryöstöä kohdistuivat parturi-kampaamoihin ja kolmas kauppaliikkeeseen. Tekotapa kaikissa ryöstöissä oli sama. Tekijä uhkasi huumeruisku-neulalla liikkeen työntekijää. Tilanteissa ei käytetty fyysistä väkivaltaa. Epäilty sai saaliiksi vähäisen määrän käteistä rahaa, Oulun poliisilaitokselta kerrotaan.

Poliisi otti hänet kiinni kolmannen ryöstön jälkeen. Poliisi tutkii tekoja kolmena ryöstönä. Ryöstöstä tai sen yrityksestä seuraa aina vankeusrangaistus, jonka tuomion pituus vaihtelee neljästä kuukaudesta kuuteen vuoteen.