Koira pelasti kaverinsa hukkumiselta – sinnikäs operaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuoreella viraalivideolla todistetaan todellista jännitysnäytelmää uima-altaalla. Siinä koira pelastaa pienikokoisen ystävänsä, joka on joutunut vaaratilanteeseen pudottuaan veteen.

Etelä-Afrikan Johannesburgissa kuvatulla pomeranian-rotuinen Chucky on kävelemässä uima-altaan reunalla. Koira ei toiseen suuntaan katsellessaan huomaa reunan lähestyvän uhkaavasti ja putoaa veteen. Pienikokoinen pomeranian ei pääse ylös omin voimin.

Bullterrieri Jessie huomasi Chuckyn ahdingon, ja riensi paikalle. Jessie yritti jopa puolen tunnin ajan saada pientä ystäväänsä pois vedestä, kunnes onnistui siinä vihdoin. Zenger-sivuston mukaan Chuckyn kamppailu vedessä oli koirien omistajalle erityisen vaikeaa seurattavaa valvontakameran videolta, sillä pomeranian on jo 13 vuoden ikään ehtinyt seniorikoira.