90 Päivää morsiamena: Häiden jälkeen silkkaa draamaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa kuvattava 90 Päivää morsiamena -sarja on ollut jättimenestys ympäri maailmaa. Sarjasta on tehty lukuisia spin off -sarjoja, joista yksi seuraa pariskuntien häiden jälkeistä elämää. Kun amerikkalainen henkilö menee naimisiin toisesta kulttuurista kotoisin olevan henkilön kanssa, ei draamalta voi välttyä.

Kulttuurien yhteentörmäyksiä esittelevä 90 Päivää morsiamena: Häiden jälkeen -sarja seuraa aiemmilta tuotantokausilta tutuksi tulleiden pariskuntien elämää. Suhteet saattavat olla tuhoon tuomittuja jo alusta asti, mutta tuotantoyhtiön kuvaukset ja editointi voivat luoda erilaisia jännitteitä pariskunnille. Toisinaan asiat voidaan esittää kotikatsomoihin kärjistettynä.

Nyt on julkaistu kuudennen tuotantokauden traileri. Koostevideon perusteella voidaan pariskunnilta odottaa jälleen värikkäitä käänteitä, eikä yhteentörmäyksiltäkään vältytä. Kaukosuhteiden onnistumisprosentti on tutkitusti pieni, eikä asiaa helpota ylimääräiset konfliktit esimerkiksi sukulaisten aiheuttamana.