Hulvaton näky vesikuopalla – pieni kilpikonna uhitteli suurelle leijonalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pienet eläimet saattavat osoittautua luonteeltaan suurpetoja pippurisimmiksi. Tästä hyvänä esimerkkinä käy hauska viraalivideo, jossa kilpikonna näyttää leijonalle kaapin paikan vesikuopalla.

Kruger Sightingsin jakama tuore video kuvattiin MalaMalan luonnonsuojelualueella Etelä-Afrikassa. Siinä leijonat ovat nauttimassa vesikuopalla vettä syötyään seepran. Vedessä uiva kilpikonna ei kuitenkaan vaikuta olevan innoissaan kutsumattomista vieraista.

Kilpikonna lähestyy rohkeasti juomassa olevia leijonia. Kissapetoja lähietäisyydelle tuleva kilpikonna vaikuttaa hieman ärsyttävän, mutta ne eivät tee sille mitään. Toinen leijonista päätyy jopa lopulta häipymään juomapaikalta matelijan ilmestyttyä toistuvasti häiritsemään sitä.