Matkustaja salakuljetti metamfetamiinia burritossa lentokoneeseen – jäi rysän päältä kiinni

Ohhoh! · Tim Isokivi

Salakuljettajilla on omat keinonsa kuljettaa laittomia aineita lentokoneissa, mutta myös turvatarkastajilla on omat keinonsa löytää ne. Taannoin eräs matkustaja jäi kiinni yritettyään kuljettaa huumeita burriton sisällä.

Yhdysvaltojen liikenneturvallisuudesta vastaavan TSA:n työntekijät olivat tekemässä rutiinitarkastusta Houstonin Hobby-lentoasemalla, kun erään matkustajan mukana olleessa aamiaisburritossa huomattiin outo möykky. Läpivalaistusta burritosta paljastui tavanomaista tujumpia täytteitä. Sen sisälle oli kätketty mustalla teipillä suojattu ja orgaanista ainetta sisältänyt pussi.

Pussin sisältämä aine osoittautui poliisin toimesta metamfetamiiniksi. ABC 13 -uutissivuston mukaan huumeet takavarikoitiin, ja niiden salakuljettamista lentokoneessa yrittänyt matkustaja pidätettiin.