Uudenlainen proteiinijuoma kauppaan – kananmunasmoothie syntyi tarpeesta

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kauppojen hyllyt notkuvat erilaisia proteiini- ja välipalatuotteita. Kyselyn mukaan kuluttajat ovat kuitenkin kaivanneet tuotteita, joissa on enemmän ravintoarvoja ja ruokaisuutta. Syntyi uudenlainen kananmunasmoothie.

– Teetimme kuluttajatutkimuksen ja sieltä tuli selvästi esille, että helposti nautittavia ja hyvin ravintoarvoin olevia välipaloja kaivataan. MunSmoothie on vastaus tähän, kertoo Munax Oy:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Lisa Savola.

Uudenlainen välipalatuote on valmistettu Laitilassa pastöroidusta kotimaisesta kananmunan valkuaisesta, marjoista ja hedelmistä. Kananmunan valkuainen on mainio valinta proteiinin lähteeksi. Tuotteessa ei ole lainkaan rasvaa. MunSmoothie sopii palautumiseen tai ennen treeniä, painonhallintaan tai ihan vain herkutteluun. Niitä on saatavilla kolme eri makua; omena-vanilja, mango ja appelsiini.