Vantaalla liikkuu pyromaani – sytytti yöllä neljä tulipaloa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Vantaan Varistossa tapahtui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä noin puolenyön aikaan useita tulipaloja. Tulipaloista ilmoitettiin hätäkeskukseen yhteensä neljästä eri osoitteesta. Paloja epäillään tahallaan sytytetyiksi.

Tulipaloja tapahtui osoitteissa Luhtimäki 7, Aitanavain 4, Heinäkuja 11 ja Varistontie 8. Tulipaloissa paloi muun muassa auto- ja roskakatoksia sekä useita ajoneuvoja. Osa katoksista ja autoista tuhoutui paloissa täysin ja osa kärsi vaurioita.

Tulipaloja ja niiden syttymissyytä tukitaan Itä-Uudenmaan poliisissa ja tällä hetkellä niitä tutkitaan rikosnimikkeellä tuhotyö. Rikosnimikkeet saattavat vielä tarkentua tukinnan edetessä. Kaikista edellä mainittuihin tulipaloihin liittyvistä tiedoista ja havainnoista pyydetään ilmoittamaan vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

– Palojen esitutkinta on vasta alkuvaiheessa ja tässä vaiheessa niistä ei ole muuta tiedotettavaa. Poliisi tiedottaa tapauksista tarvittaessa lisää tutkinnan edetessä, Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kerrotaan.