Omistaja heitti koiransa parvekkeelta – selvinnyt koira sai pelastajilta lempinimen Ihme

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridassa Daytona Beachin alueella poliisit saivat taannoin hälytyksen naisesta, joka oli itsetuhoinen. Kun poliisit saapuivat motelliin, jossa nainen yöpyi, nainen saapui ulos koiransa kanssa. Lopulta nainen päätti heittää saksanpaimenkoiransa parvekkeelta alas.

Volusian poliisilaitos julkaisi Facebook-sivuillaan videon, jossa koko pidätystilanne nähdään koiran heittämistä myöten. Lemmikin omistaja heitti saksanpaimenkoiransa motellin toisen kerroksen parvekkeelta alas. Koira putosi jaloilleen ja juoksi säikähtäneen pois paikalta. Myöhemmin koiran onnistuttiin kuitenkin saamaan sivullisten ansiosta kiinni.

Poliisien yllätykseksi koira selvisi pudotuksesta hyvin pienillä vammoilla. Sen vuoksi koiran pelastajat päättivätkin antaa koiralle nimeksi Miracle, joka tarkoittaa suomeksi ihmettä. Koira on tällä hetkellä eläinsuojassa hoidettavana. Koiran omistaja pidätettiin ja hän sai People-sivuston mukaan syytteet eläinrääkkäyksestä.