Ben Affleck yrittää lämmitellä suhdetta Jennifer Lopeziin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bennifer oli 2000-luvun alun ilmiö, kun laulaja Jennifer Lopez seurusteli muutaman vuoden ajan näyttelijä Ben Affleckin kanssa. Nyt molempien ollessa sinkkumarkkinoilla Affleck haaveilee parin yhteenpaluusta. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin.

Ben Affleck on nyt aloittanut yhteydenpidon Jennifer Lopeziin. He eivät ole menettäneet kiinnostusta toisiinsa vuosien 2002-2004 suhteen jälkeen. Seurustelu loppu ilmeisesti Ben Affleckin jänistäessä alttarille menosta, Mirror uutisoi.

Molemmat ovat saaneet tahollaan lapsia ja olleet muiden kumppanien kanssa naimisissa. Mikään ei estä uuden suhteen kokeilua ja Ben Affleckin kerrotaan tekevän kaikkensa sen onnistumisen eteen. Lopez erosi äsken kihlatustaan, baseball-tähti Alex Rodriguezista ja Affleck on ollut talvesta asti sinkku.