Sinullako paljon pyykkiä? Katso miltä 14-henkisen perheen pyykkivuori näyttää

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Arkansasissa asuva suurperheen äiti Britni Church esittelee hänen omalla TikTok-kanavallaan heidän perheensä arkea. Nyt nainen on julkaissut videoita siitä miltä 14-henkisen perheen pyykkivuori näyttää, ja näky on saanut monien leuat loksahtamaan auki.

Britni Church julkaisi videon huoneesta, jonka lattia on pullollaan pestyä pyykkiä. Naisen kaksi poikaa piileskelevät pyykkien alla ja leikkivät vaatteilla, jotka äidin on tarkoitus pikapuoliin viikata. Myöhemmin nainen julkaisi myös videon, jossa nähdään nopeutettuna miten nainen lajittelee pyykkiä laatikoihin.

Eräs kommentoija ihmetteli, minkä vuoksi nainen tekee kaiken pyykkäämisen yksin kun hänellä on niin paljon lapsia. Uudella videollaan nainen selvensi, että hänen lapsistaan omat pyykkinsä tekevät kuusi vanhinta, jotka ovat iältään 9-16 -vuotiaita.

@ourlargefamilylife

At least it’s…clean lol 🙈😭 #ourlargefamilylife #laundrymountain

♬ original sound – Britni Church

@ourlargefamilylife

Reply to @shell599 step 1: sorting into piles! I wish I was this fast 😅 look at my big belly #ourlargefamilylife #laundrymountain

♬ Get Low – Dillon Francis & DJ Snake

@ourlargefamilylife

Reply to @silverlom #greenscreenvideo Crizman and Jordan have a ton of clothes in their room 😂 @crizmanshaye @jordan_lynnmay #laundrymountain

♬ original sound – Britni Church