Tubetähti Emma Chamberlain esitteli kesän asuvalinnat videollaan – toteutti faniensa toiveet

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Emma Chamberlain on todella suosittu YouTube-tähti, joka on luonut omalle kanavalleen videosisältöä noin kahden vuoden ajan. Parissa vuodessa nainen on onnistunut saamaan kanavalleen tilaajia yli 10 miljoonaa ja hän on tuottanut videosisältöä yli 260 videon verran.

Tällä kerralla Emma Chamberlain päätti vastata faniensa toiveisiin. Tähti on saanut lukemattomia kommentteja, joissa naista on pyydetty esittelemään asuja, joita hän tulee käyttämään tänä kesänä. Nyt 19-vuotias tähti päätti vastata seuraajiensa pyyntöihin ja esitteli uudella videollaan erilaisia asuja, joita hän tulee tänä kesänä käyttämään.

Asujen perustana toimii melko neutraalit sävyt kuten valkoinen ja sininen. Tähti tulee käyttämään kesällä etenkin farkkushortseja, valkoisia toppeja ja erilaisia hattuja. Leveälahkeiset pellavahousut tulevat Emma Chamberlainin mukaan olemaan myös tämän kesän hitti, koska ne ovat mukavat ja ne voi rannalla pukea vaikkapa suoraan uimapuvun päälle.