Hauska video – omistaja selvitti kuinka pienestä kolosta kissa mahtuu läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissat tunnetusti kykenevät ahtautumaan hämmästyttävänkin pieniin paikkoihin. Onkin väitetty, että kissa mahtuu kulkemaan kokonaan läpi kolosta, jos sen pää mahtuu läpi.

Hauskalla viraalivideolla Pusic-kissan omistajat ovat päättäneet kokeilla käytännössä, kuinka pienestä aukosta lemmikki mahtuu läpi. Lopputulos voi tulla yllätyksenä jopa niille, jotka ovat tottuneet kissojensa taipumukseen mahtuttaa itsensä ahtaisiinkin paikkoihin.

Videon alussa utelias Pusic läpäisee helposti halkaisijaltaan 15 sentin kokoisen reiän. Aukon kokoa pienennetään jokaisella kerralla, ja 12 sentin kohdalla kissa joutuu jo hieman arvioimaan mahtuuko se läpi kutistuneesta kolosta. Raja tulee lopulta vastaan 10 sentin kokoisessa aukossa, jonka läpi Pusic ei kovasta yrityksestä huolimatta kykene kulkemaan.