Anna Puu avautui viimeisillään raskaana: ”Nukkuisin jos pystyisin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anna Puu odottaa parhaillaan lasta yhdessä puolisonsa tuottaja Jukka Immosen kanssa. Julkkispari ilmoitti asiasta joulukuussa sosiaalisen median seuraajilleen. Siitä saakka fanit ovat voineet seurata popkaunottaren raskautta ja siihen liittyviä avoimia tuntemuksia. Nyt raskaus alkaa olla lopuillaan, mutta uniongelmat vaivaavat poptähteä.

– Nuku vielä kun voit ennen vauvan tuloa. Niinpä! Nukkuisin jos pystyisin, Anna Puu kirjoittaa kuvansa yhteydessä.

Anna joutui äskettäin keskittymään raskauden sijaan muuttohommiin, sillä hän kertoi pakkaavansa parhaillaan omaisuuttaan laatikoihin muuttoa varten. Hän paljasti pakanneensa jo peräti 13 muuttolaatikollista kenkiä, eikä joukossa ollut vielä mukana hänen tällä hetkellä käytössä olevat kenkänsä.

39-vuotias Anna Puu kertoi sosiaalisessa mediassa aiemmin, että hänen vointinsa on ollut raskauden alun pahoinvoinnin jälkeen hyvä, minkä ansiosta nainen on pystynyt harrastamaan paljon liikuntaa. Tähti on muun muassa aloittanut padelin pelaamisen, joogannut ja käynyt talvella avannossa juontaja Maria Veitolan kanssa.