Brit Awards -gaala ilman turvavälejä ja maskeja – paikalle jopa 4 000 hengen yleisö

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brit Awards on Britannian vuosittainen musiikkialan palkintogaala. Tänä vuonna gaala tullaan järjestämään 11. toukokuuta, jolloin tapahtumaan ollaan ottamassa sisälle 4.000 hengen yleisö. Tapahtumaan on kiinnitetty esiintymään muun muassa Dua Lipa ja Headie One, ja gaalan juontaa koomikko Jack Whitehall.

Iso-Britanniassa rajoituksia on valvottu kolme kuukautta kestäneen sulun aikana todella tarkasti ja rikkeistä on sakotettu ihmisiltä jopa kymmeniä tuhansia euroja. Nyt Iso-Britannia on alkanut avaamaan yhteiskuntaansa vähitellen kuukausia kestäneen sulun jälkeen. CNN-uutisten mukaan koronavirus ei tule näkymään Brit Awards -tapahtuman järjestelyissä.

Brit Awardseissa neljän tuhannen ihmisen yleisö saa juhlia tapahtumassa ilman turvavälejä ja maskeja. Gaala tulee olemaan ensimmäinen tapahtuma, jossa ei ole tehty erityisjärjestelyitä koronaviruksen vuoksi. Gaalan avulla maassa tullaan katsomaan miten isot tapahtumat voidaan vähitellen sallia järjestettäväksi pandemian jälkeen ja koituuko niistä seurauksia.