Kanye Westiltä DMX-tribuuttipaita – kerää kuolleen räppärin perheelle jättisumman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huhtikuun alussa kuollut rap-legenda DMX nautti suuresta arvostuksesta hiphopin maailmassa. Yksi hänen ystävistään oli räppäri Kanye West, joka on nyt auttanut keräämään rahaa edesmenneen tähden perheelle oheistuotteiden avulla.

Kanye West lanseerasi Yeezy-vaatemerkkinsä kautta DMX-tribuuttipaidan, jonka suunnitteli ,muotimerkki Balenciaga. 200 dollarin hintaiset paidat myytiin loppuun 24 tunnin sisällä niiden julkaisusta. Page Six -sivuston mukaan paitojen myynnillä DMX:n perheelle kerättiin noin miljoona dollaria.

Kanye Westillä oli osuutensa myös DMX:n New Yorkissa järjestetyssä muistotilaisuudessa. Tilaisuudessa nimittäin kuultiin Kanyen Sunday Service -kuoroa. Edesmennyttä hiphop-tähteä, oikealta nimeltään Earl Simmons, olivat paikalla muistelemassa myös muun muassa räppärit Nas, Jadakiss ja Eve.