Lindsay Lohanin isä pidätetty lahjusten ottamisesta – teki rahaa päihdeongelmaisilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Lindsay Lohanin isä Michael Lohan on jälleen ollut tekemisissä lain kanssa. Nyt televisiotähteä syytetään lahjusten ottamisesta Floridassa toimivalta Pride Recovery Center -vieroitushoitolalta päihdenongelmista kärsivien avulla. Pidätys tapahtui osana vieroitushoitolaan liittyvää laajempaa poliisitutkintaa.

Michael Lohan pidätettiin New York Post -lehden mukaan potilasvälityksenä tunnetusta rikoksesta syytettynä. Kyseessä on Floridan laissa kielletty toiminta, jossa kuntoutushoitolat maksavat heille päihdeongelmaisia potilaita hankkiville henkilöille. RIippuvaisten todellisen auttamisen sijaan tavoitteena on tienata rahaa esimerkiksi tekemällä sairasvakuutetuille potilaille tarpeettomia testejä.

Michael Lohanin kerrotaan välittäneen Pride Recovery Centeriin muun muassa naisen, jonka kanssa hänellä oli seksisuhde. Oikeuden pöytäkirjojen mukaan Michaelille maksettiin tästä 5 000 dollaria. Michael Lohan on aikaisemmin pidätetty muun muassa perheväkivallasta epäiltynä.