Lottie Moss nakuilee edelleen – kiittää Instagramia sensuurin puutteesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Isosiskonsa Kate Mossin vanavedessä julkisuuteen noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan siskonsa tavoin uraa muodin parissa. Lottie Moss on kuitenkin tällä hetkellä keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen. Viime päivinä hänet on nähty poikkeuksellisesti kokonaan ilman vaatteita.

Nyt nakukuvien sarja on jatkunut, sillä tuoreimmassa otoksessa hän peilailee itseään alastomana peilistä. Lottie tietää itsekin venyttävänsä somepalvelun alastomuudelle asettamia rajoja, sillä hän kirjoittaa toivovansa, ettei tätä kuvaa poisteta ja kiittää asiasta Instagramia jo ennakkoon.

Aiemmin luksusmerkeille poseerannut Lottie Moss on alkanut nyt monien muiden kohukaunottarien tavoin myymään omia rohkeita kuviaan faneilleen maksua vastaan. 23-vuotias Lottie Moss on perustanut itselleen Glow-sivustolle oman tilin ja profiilin, jossa nainen myy faneilleen 35-50 punnan hintaan kuvia, joissa hän paljastaa joko takapuolensa tai rintansa.