Seinäjoen Tangomarkkinat peruttu – tangokuninkaallisia ei valita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronatilanne on johtanut lukuisten kesälle suunniteltujen tapahtumien peruuntumiseen myös tänä vuonna. Nyt tämän vuoden osalta peruutettujen tapahtumien joukkoon ovat päätyneet vuodesta 1985 saakka järjestetyt Seinäjoen Tangomarkkinat. Samalla myös Tangolaulukilpailu peruttiin.

– Kesän tapahtumien yllä leijuu edelleen koronapandemiasta johtuen liikaa kysymysmerkkejä, ja aika festivaalin järjestämiseen loppuu kesken. Ihmisten kaipuu tapahtumien pariin on käsin kosketeltavaa, ja myös meidän halumme tarjota tapahtumia ja elämyksiä on suuri. Teemme kaikkemme pystyäksemme tarjoamaan niitä mahdollisimman pian. Haluamme kiittää tangoyleisöä, esiintyjiä, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneitamme kaikesta yhteistyöstä, ymmärryksestä ja tsempeistä kuluneen vuoden aikana, Tangomarkkinoiden toimitusjohtaja Pasi Ojala kuvailee tiedotteessa.

Tangomarkkinat järjestetään seuraavan kerran näillä näkymin 6. – 10. heimäkuuta 2022. Vuoden 2020 ja 2021 peruuntuneisiin tapahtumiin ostetut liput, passit ja leirintämajoituspaikat käyvät sellaisenaan ensi vuoden Tangomarkkinoilla. Tilanteesta huolimatta Tangon sävellys- ja sanoituskilpailu etenee suunnitelmien mukaisesti, ja sekä voittaja että teoksen ensiesityksen ajankohta tullaan julkistamaan myöhemmin.