7 vuotta kateissa ollut kamera löytyi joesta – kuvat toimivat vieläkin

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva todennäköisesti osaisi odottaa vuosikausien ajan veden alla olleiden teknisten laitteiden toimivan enää. Erään perheen yllätykseksi heidän seitsemän vuotta aikaisemmin jokeen tippuneen kameransa muistikortti kuvineen oli kuitenkin säilynyt ehjänä.

Veneajeluita Froridassa järjestävän Plantation Adventure Center and Manatee Toursin Dustin Molina huomasi taannoin jotain erikoista Crystal River -joen rantahiekassa. Hiekasta paljastui digikamera, jonka muistikortti toimi edelleen. Kortilta paljastui yhteensä 2 380 valokuvaa, joista viimeisimmät olivat vuodelta 2012.

Kameran kadottanut Stephensien perhe onnistuttiin Facebookin avulla paikantamaan Pohjois-Carolinan osavaltiosta. Perheen äidin, Lori Stephensin mukaan hän pudotti kameran jokeen yrittäessään ottaa kuvaa vedessä uivista manaateista. Bay News 9 -uutissivuston mukaan perhe suunnittelee matkustavansa uudelleen Floridaan noutaakseen kameran takaisin.