Erika Vikman on upea näky uimapuvussa: ”Musta on tullut avantomummo”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen iskelmätähti Erika Vikman kruunattiin vuonna 2016 tangokuningattareksi, ja ennen sitä hänet nähtiin muun muassa Stage ja Idols -ohjelmissa. Todellinen läpimurto tapahtui Uuden musiikin kilpailussa, kun hänen Cicciolina-kappaleensa nousi suureksi radiohitiksi vaikka kilpailussa nainen jäikin toiselle sijalle.

Erika Vikman on aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja naista seuraakin Instagramissa jo yli 50.000 ihmistä. Yleensä tähti esittelee kuvissaan upeaa tyyliään ja seksikkäitä asuja, mutta tällä kerralla hän halusi esitellä uuden harrastuksensa.

28-vuotias Erika Vikman julkaisi itsestään järven rannalla otetun kuvan, jossa tähti poseeraa näyttävässä eläinkuviollisessa uimapuvussa. ”Sen lisäksi, että oon tänä vuonna johtanut syntisten ja häpeilemättömien vallankumousta, musta on tullut myös jokasään avantomummo”, Vikman tunnustaa kuvatekstissään. Kommentoijien mielestä Vikman näyttää kuitenkin upeassa kuvassaan olevan kaikkea muuta kuin mummo.