Khloe Kardashian järkyttyi – Tristan Thompson petti jälleen?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian ja hänen entinen poikaystävänsä Tristan Thompson erosivat kun kävi ilmi, että Thompson oli pettänyt naista vain päiviä ennen kuin Kardashian meni synnyttämään heidän yhteistä lastaan. Eron jälkeen Tristan Thompson on nähnyt paljon vaivaa voittaakseen takaisin Khloe Kardashianin luottamuksen.

Khloe Kardashian vahvisti maaliskuussa, että he ovat jälleen perhe Tristanin ja heidän kolmevuotiaan tyttärensä Truen kanssa. Kolmen vuoden aikana Tristan Thompson onnistui vakuuttamaan Kardashianille ollakseen naisen luottamuksen ja rakkauden arvoinen. Nyt on kuitenkin käynyt ilmi, että 30-vuotias Tristan Thompson on ollut jälleen pahoilla teillä.

Daily Mail -sivuston saamien tietojen mukaan Sidney-niminen nainen väittää olleensa tammikuussa suhteessa Tristan Thompsonin kanssa. Naisen mukaan Thompson oli tällöin vakuuttanut hänelle olevansa sinkku. Kun Sidney oli saanut myöhemmin huomata Thompsonin valehdelleen hänelle ja olleen edelleen suhteessa Khloe Kardashianiin, nainen oli lopettanut koripalloilijatähden tapailemisen.