Kissa esitti nukkuvaa välttääkseen lääkkeen ottamisen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmiset, erityisesti lapset, saattavat toisinaan esittää olevansa syvässä unessa yrittääkseen vältellä ikäviä velvollisuuksia. Hauskan viraalivideon perusteella samaa saattavat harrastaa myös lemmikkieläimet.

Youtubessa levinneellä videolla nähdään Gwen-niminen kissa, joka näyttää olevan lajilleen tyypillisesti nukkuvan sikeästi. Omistaja yrittää herätellä lemmikkiä ottamaan päivittäisen lääkkeensä. Kissa vaikuttaa kuitenkin olevan erittäin syvällä unten mailla.

Omistaja haistaa palaneen käryn, ja epäilee Gwenin vain esittävän nukkumista vältelläkseen lääkkeen ottamista. Epäilys osuu oikeaan naisen todetessa kissan olevan mitä ilmeisimmin liian väsynyt myös märkäruoan saamiseen. Houkutuksen välttely on kissalle liian haastavaa, ja Gwen avaa saman tien silmänsä kuullessaan omistajan mainitsevan ruoan.