Christina Milian sai kolmannan lapsen – synnytti terveen poikavauvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Christina Milian tunnetaan niin näyttelijänä kuin laulajanakin. Kahden lapsen äiti paljasti viime vuonna hänen Instagram-seuraajilleen odottavansa hänen poikaystävänsä Matt Pokoran kanssa lasta. Nyt nainen on synnyttänyt perheeseen terveen poikavauvan.

– Kenna, tervetuloa maailmaan poikavauva! Vau, minkälaisella matkalla me olemmekaan olleet siitä lähtien kun aloin odottamaan sinua, Milian kirjoittaa Instagram-kuvatekstissään.

Christina Milian kertoi lapsen syntymästä kauniilla kuvalla, jossa hän makaa sängyssä ja pitelee peittoihin käärittyä vauvaa sylissään. Kennaksi nimetty poika on pariskunnan toinen yhteinen lapsi yksivuotiaan Isaiahin lisäksi. Milianilla on kuitenkin myös kolmas lapsi, 11-vuotias Violet Madison Nash, jonka hän on saanut yhdessä The-Dream -räppärin kanssa.