Leigh-Anne Pinnock suunnittelee bikineitä – esittelee nyt omia luomuksiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Little Mix -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Leigh-Anne Pinnock on tehnyt jo omia suunnitelmia uransa seuraavista askelista, joihin eivät kuulu yhtyeen muut jäsenet. Tähti haluaa aloittaa oman soolouran, minkä lisäksi nainen on alkanut suunnittelemaan ranta-asuja ja bikinejä.

Leigh-Anne Pinnock toimii parhaana mainoskasvona hänen omalle bikinimallistolleen, minkä vuoksi tähti nähdäänkin nykyään melko usein näyttävissä ja vähäpukeisissa kuvissa. Tuoreimmissa kuvissaan 29-vuotias kaunotar poseeraa mustassa uimapuvussa ja keltaisissa bikineissä, jotka korostavat kauniisti laulajan naisellista vartaloa.

Little Mix -yhtyeessä lauloivat vielä viime vuonna Jade Thirlwall, Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ja Jesy Nelson. Syksyn aikana yhtye esiintyi kuitenkin usein kolmihenkisenä kun Jesy Nelson oli terveyssyihin vedoten poissa isoista esiintymisistä ja uuden albumin promootiokeikoista. Lopulta nainen päätti jättäytyä bändistä kokonaan pois, ja nyt näyttää siltä, että myös Leigh-Anne Pinnock on alkanut etsimään omaa polkuaan.