Lottie Moss pilvessä liveähetyksessä – paljasti ottaneensa silikonirinnat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sometähdeksi noussut Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, lähti vuosia sitten tavoittelemaan isosiskonsa Kate Mossin tavoin uraa muodin parissa. Nyt tähti on kuitenkin ajautunut myymään itsestään seksikkäitä ja paljastavia kuvia verkossa niille, jotka kuvista ovat valmiita maksamaan.

Nyt Lottie Moss hämmensi seuraajiaan pitämällä Instagram-kanavallaan suoran lähetyksen, jossa hän puhui hyvin avoimesti itsestään. 23-vuotias Moss myönsi olleensa päihteiden vaikutuksen alaisena, koska hän oli juuri ennen suoran lähetyksen aloittamista polttanut kannabista.

Suoran lähetyksen aikana Lottie Moss paljasti kannabiksen polttamisen lisäksi Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on ottanut rintoihinsa täytettä. Samassa nainen kertoi myös puhuvansa poikkeuksellisen nopeasti koska hänellä on ADHD.