Jessica Alba täytti 40 vuotta – kaunotar ei näytä ikääntyneen lainkaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jessica Alba on yksi tunnetuimpia ja suosituimpia Hollywood-kaunottaria. Nainen on näytellyt monissa menestyksekkäissä elokuvissa, joissa hän on aina saanut hyvin keskeisen roolin ellei jopa pääroolia. Nyt tähti täytti 40 vuotta ja julkaisi hyväntuulisen videon syntymäpäiväjuhlistaan.

Jessica Alba järjesti itselleen syntymäpäiväjuhlat keskiviikkona 40-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi. Paikalla oli vain vähän vieraita ja juhlat pidettiinkin lähinnä rakkaimpien ystävien ja perheen kesken. Alba julkaisi syntymäpäiväjuhlista koostetun videon, jossa nähdään miten nainen herkuttelee sushilla ja kuppikakuilla ulos katetulla juhlapöydällä.

Jessica Alba kuuluu niihin Hollywood-tähtiin, jotka eivät tunnu ulkonäöltään ikääntyvän lainkaan. Sen vuoksi moni onkin aiemmin epäillyt, että tähti on ottanut kasvoihinsa täyteaineita. Alba on kuitenkin kiittänyt hyvästä ihostaan ja nuorekkaasta ulkonäöstään hyviä geenejä, terveellistä ruokavaliota ja puhdasta kosmetiikkaa.