Jessica Alves uima-altaalla – on nyt Beverly Hillsin aito povipommi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa uutta ja upeaa naisvartaloaan esittelevä Jessica Alves nauttii jetset-tyylistä ja elämästä täysin rinnoin. Hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan lukuisia lomakuvia, joissa nainen suosii erityisesti näyttäviä asukokonaisuuksia.

Uhkea blondi poseeraa muun muassa uima-altaalla upean turkoosissa mekossa, mikä liehuu tuulessa. Tiedossa ei ole, onko Jessica Alves Los Angelesissa ainoastaan lomalla vai onko kyseessä kenties työmatka liittyen hänen lukuisiin projekteihinsa. Alves on ainakin tavannut Los Angelesissa asuvia ystäviään.

Daily Mailin mukaan Jessica Alves on kertonut saaneensa sukupuolenkorjausleikkauksen jälkeen 15 lisäkiloa kurveihinsa luonnollisin menetelmin – eli lihomalla. Hän kuitenkin vaikuttaa tasapainoiselta ja onnelliselta. Nainen on myös ottanut Botoxia kasvoihin matkan aikana.