Kristiina Komulainen kuvaili poliisin työtä: ”Pitää olla pappi, psykologi ja poliisi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kristiina Komulainen teki pitkän uran media-alalla ja moni muistaakin naisen niin televisiokasvona kuin radioäänenäkin. 40-vuotiaana tähti päätti kuitenkin ottaa urallaan eri suunnan. Nainen haki poliisikouluun ja pääsi heti sisälle opiskelemaan.

Nyt Kristiina Komulainen on muutaman kurssin viimeistelyä vaille valmis poliisi. 42-vuotias nainen on jo nyt työkenttään tutustuttuaan huomannut, että suurin osa poliisin työstä on vuorovaikutusta.

– 72 pinnaa poliisin työstä on tutkimusten mukaan vuorovaikutusta, ja siitä 60 prosenttia on meidän asiakkaiden kanssa. Tässä työssä ihmisen pitää olla pappi, psykologi ja poliisi, Komulainen kuvailee poliisin työtä Ylen Puoli Seitsemän -ohjelman haastattelussa.

https://www.instagram.com/p/COLWPDOHuJT/