Lisa Rinna tyrmäsi tyttärensä suhteen Scott Disickiin: ”Hän on liian vanha!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarja palaa jälleen ruutuun 11. tuotantokauden merkeissä. Nyt uusista jaksoista päästiin näkemään hieman esimakua trailerin merkeissä. Mukana nähdään myös Kathy Hilton, joka on liittynyt täydellisten naisten tähtikaartiin.

Suurimmat draamaa synnyttävät aiheet näyttävät uudella kaudella olevan Erika Girardin avioero Tom Girardista sekä heidän oikeusjuttunsa. Sen lisäksi Kathy Hilton sekoittaa pakkaa liittymällä ohjelmaan mukaan ja Lisa Rinnan tyttären Amelian suhde realitytähti Scott Disickiin aiheuttaa hämmennystä naisissa.

Kanavan julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Kyle Richards kommentoi muiden naisten läsnäollessa Lisa Rinnalle, että 37-vuotias Scott Disick on 19-vuotiaalle Amelialle aivan liian vanha minkä lisäksi hänellä on kolme lasta. Näihin ajatuksiin Lisa Rinna näyttää täysin yhtyvän huudahtaessaan Richardsille takaisin: ”Niin! Minä tiedän!”.