Näyttelijä Kate Hudson suunnittelee nyt lisäravinteita – julkaisi oman proteiinijauheen

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Hudson on kolmen lapsen äiti. Hänellä on 15- ja 8-vuotiaat pojat Ryder ja Bingham sekä yksivuotias tytär Rani Rose. Kolmannen raskautensa jälkeen nainen on keskittynyt erityisen paljon terveellisiin elämäntapoihin ja liikuntaan saadakseen vartalonsa takaisin mittoihin, joihin tähti on tottunut.

Kate Hudson on jo aiemmin hyödyntänyt rakkauttaan liikuntaan ja hyvinvointiin suunnittelemalla oman Fabletics-merkin, joka valmistaa naisellisia treenivaatteita. Nyt tähti on laajentanut osaamistaan myös lisäravinteiden puolelle ja suunnitellut oman proteiinijauheen.

Kate Hudson on perustanut uuden INBLOOM-nimisen lisäravinnemerkin, jonka ensimmäinen tuote oli lisäravinnejauheet, jotka tähtäsivät aivojen, ihon ja kauneuden hoitamiseen. Nyt tähti on lanseerannut myös oman proteiinijauheen, jota on saatavilla sekä suklaan että vaniljan makuisena. Yrityksen tuotelupauksena on valmistaa kaikki lisäravinteet kasviperäisistä ainesosista ilman keinotekoisia ainesosia, gluteenia tai sokeria.