Julkkiskokki Harri Syrjänen esitteli rusketusraitojaan – hulvatin kuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Harri Syrjänen on kokki, joka on tullut suomalaisille television katsojille tutuksi jo monista eri ohjelmista. Alun perin mies nousi julkisuuteen vuosina 1999-2004 MTV3-kanavalla esitetystä Kokkisota-ohjelmasta. Sen jälkeen Syrjänen on laittanut ruokaa muun muassa Soppamies-ohjelmassa.

Ruoanlaiton lisäksi Harri Syrjänen tuntuu olevan innokas golfin harrastaja. Mies näyttääkin jo tänä keväänä viihtyneen runsaasti golfkentillä, koska hän on saanut aurinkoisista ulkoilupäivistä kasvoilleen hauskat rusketusrajat.

Harri Syrjänen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan kuvan, jossa nähdään miten päähine ja aurinkolasit ovat luoneet huvittavat rusketusrajat tähden kasvoille. ”Näytä mulle missä sul on rusketusraidat”, Syrjänen vitsailee kuvatekstissään ja kertoo rusketuksensa olevan peräisin golffaamisesta.